Voorbereidingen zijn in volle gang
Dit jaar gaan wij weer een prachtige reis maken in Amerika! Wij hebben in 2008 al een mooie reis gemaakt en dit jaar gaan we er samen met Bryan van genieten. Oma gaat met ons mee, zij gaat op bezoek bij tante Rita en oom Louis.
Wij vertrekken op 28 augustus naar Brussel. Daar overnachten we in een hotel en de volgende ochtend stappen we in de trein naar Parijs om daar op het vliegtuig te stappen. We vliegen vanaf Parijs rechtstreeks naar Los Angeles.
We brengen oma naar tante Rita en we zullen zelf een aantal dagen bij Eric en Jennifer logeren. Daar hebben we erg veel zin in! Daarna gaan we naar Las Vegas, daar overnachten we 2 nachten in The Venetian, een prachtig 5* hotel! We halen dan de camper op om naar Zion NP te gaan. Daar overnachten we 3 nachten op een camping in het park.Daarna rijden we in 3 dagen naar Yosemite NP. Daar hebben we voor 4 nachten een camping geboekt, ook midden inhet park!Misschien dat we nog een bezoekje aan San Franciscogaan brengen, want Alvin wil eigenlijk nogover deGolden Gate Bridge fietsen. We blijven daarna een paar dagen bijDouglas en Cristina en zullen de verjaardag van Cristina mee vieren.We zakken daarna weer via de kustroute terug naar Los Angeles om daar de camper weer in te leveren. Welogeren dan nog een paar dagen bij Eric en Jennifer en dan zit de reis er weer op en nemen we oma weer mee naar Nederland.
De meeste dingen zijn geregeld. Nu nog de puntjes op de i en vooral; voorpret! Nog 5 weken werken en... off we go!!
zet er maar vast een foto van jullie drieën op, dan kunnen we daarnaar kijken als we heimwee hebben;)
Leuk! Wij gaan jullie volgen!
Zelfs ik ga jullie volgen!! :)
Heel veel plezier! Geniet ervan!