Alvin, Jedinja & Bryan naar Amerika!

Dag 7, Las Vegas

Vandaag 1 volle dag in Las Vegas. We hebben lekker uitgeslapen in het heerlijke bed! Rond 10 uur zijn we weg gegaan. De auto lieten we ophalen, maar daar moesten we zeker 20 minuten op wachten. Dat hadden we niet verwacht van een 5* hotel ;). We hebben brunch gehad bij een andere Denny's waar we door een vriendelijke serveerster geholpen zijn. We hebben pancakes genomen en Bryan heeft er ook 1 helemaal opgegeten, netjes want ze waren erg dik! We hebben voor de serveerster een fooi achtergelaten. :) Daarna zijn we naar The Chocolat Factory van Ethel M. geweest. Deze chocola wordt op verschillende plaatsen in Las Vegas verkocht. Leuk om te zien hoe het gemaakt wordt. Aan het eind mochten we nog wat proeven. Natuurlijk resulteerde dit er in dat we chocola hebben gekocht. Maar omdat het een vrij kostbare bedoeling was hebben we het gehouden bij 1 stukje chocola met pecan. Er was ook een winkel bij van M&M World, ook leuk om even te kijken maar niks gekocht.  We zijn weer terug gegaan naar het hotel en hebben de auto zelf maar geparkeerd. Het was de bedoeling dat Bryan even een middagslaapje ging doen maar daar dacht hij anders over. Alvin was druk met school dus ik ben met Bryan gaan zwemmen. We kregen handdoeken dus die hoefden we niet zelf mee te nemen. Ideaal. Lekker samen in het zwembad gezeten, echt het vakantiegevoel! We hebben gegeten bij het buffet van Wicked Spoon in de Cosmopolitan. Was erg lekker. We hebben er os sushi gegeten en Bryan vooral druiven en wat aardbeien. Vooral het toetjesbuffet was erg lekker! Omdat ik de volgende dag sowieso moest rijden, omdat we eerst de camper ophalen en dan de auto wegbrengen, ben ik achter het stuur gestapt. Vond het wel even spannend, in zo'n dikke auto rijden en dan over de strip in las Vegas...! Maar ging goed en rijdt echt super lekker. Daar zou ik thuis prima aan kunnen wennen! Natuurlijk heb ik in stijl weer gebruik gemaakt van valet parking. We zijn niet al te laat gaan slapen. Alvin is wel heel vroeg opgestaan om verder te gaan met de management samenvatting van z'n scriptie. Eind is in zicht!

mamamarga

als jullie hadden moeten wachten totdat de scriptie af was, gingen jullie pas komende dagen op vakantie haha, succes ermee Alvin!!! leuk verslag Jedinja!!! zo heeft ieder zijn eigen stuk om aan te schrijven ;-)
kus xxx