Alvin, Jedinja & Bryan naar Amerika!

Dag 13 Las Vegas - ?

En nu is het maandagochtend, dag 13 van onze trip. Gisteren hebben we zoals gezegd een rustig dagje in Las Vegas gehad. 's morgens hebben we de was in de wasmachines gedaan en lekker gezwommen. Tijdens Bryans middagslaapje heb ik alles opgevouwen en is Alvin aan de gang gegaan met z'n scriptie. Eind van de middag zijn we nog weggeweest. We moesten nog wat boodschappen doen. Na het eten nog even buiten gezeten en toen is Alvin verder gegaan met z'n scriptie. Het is zoals verwacht nachtwerk geworden, maar het goede nieuws is; het is klaar! Alvin heeft geluk met een zus als Kirby, want zij zorgt ervoor dat het geprint en ingeleverd wordt!

Alvin slaapt nog even en Bryan en ik gaan zo nog evenzwemmen. Daarna gaan we het eerste deel naar Yosemite rijden. Dat betekent de hele middag in de camper. Misschien hebben we vanavond wifi, dan zal ik nog wat foto's gaan plaatsen. De verhalen zijn nu in elk geval weer bij!

Mamamarga

Fijn jongens! Nu dus echt vakantie!!
Kirby alvast bedankt, lief van je!!
Goede reis en een mooie week. Xx

Kirby

Geen dank natuurlijk!
Scriptie is inmiddels al ingeleverd, nu hopen op een goed cijfer en lekker volop gaan genieten van de nog meer welverdiende vakantie! :) X