Alvin, Jedinja & Bryan naar Amerika!

Dag 18, Yosemite - Marina

Vanmorgen waren we al vroeg wakker, zo tegen 7:30. We waren van plan om te douchen, maar helaas was de batterij helemaal leeg en konden we niet douchen. Camper rijklaar gemaakt, Bryan wakker gemaakten we reden tegen 8:15 al weg. Voor ons doen toch wel heel vroeg. Alvin ging foto's maken en Bryan en ik gingen zijn badge ophalen bij het Visitor Center, want alle opdrachten zijn gedaan en de vragen beantwoord van het Junior Ranger Programma. Van de vriendelijke ranger heeft Bryan een button gekregen waarop staat: Yosemite, Little Cub. Erg schattig en hij was er erg blij mee! Leuk, want nu heeft hij een button van Zion en van Yosemite.

We kwamen Alvin tegemoet en zijn samen nog even naar de winkel geweest waar we oa een trui hebben gekocht voor Bryan en een kleinigheidje voor Cristina, omdat zij jarig was vandaag. Toen zijn we teruggegaan naar de camper en op pad gegaan. We hebben nog mooie foto's gemaakt bij de Tunnelview, een uitkijkpunt. Was mooi, maar echt superdruk! Volgeladen bussen kwamen en gingen dus hetviel niet mee om alleen onszelf op de foto te krijgen. Maar ik geloof dat het wel is gelukt. Toen zijn we doorgereden naar het Visitor Center van Mariposa Grove, dit is bij het mooie Wawoma hotel. We hebben wat informatie opgehaald en zijn toen naar de shuttelbus gelopen, we mogen namelijk niet met de camper op de parkeerplaats van Mariposa Grove staan, daarvoor is ie te lang. Na een ritje van 20 minuten kwamen we aan. We hebben een ijsje gegeten en zijn toen aan de klim begonnen naar Grizzly Giant. Een, wat de naam al doet vermoeden, enorme boom! We hebben er wat plaatjes geschoten en zijn toen weer terug gelopen. Het was inmiddels bijna 14 uur, dus wemoesten ook wel gaan, wilden we nog een beetje op tijd aan komen bij Cristina en Douglas. Uiteindelijk was het toch 15 uur dat we weg konden rijden bij het Visitor Center.

Na een flinke rit van ruim 3,5 uur en even pauze te hebben gehouden, kwamen we rond 19 uur aan bij Cristina en Douglas. Het was erg leuk om ze weer te zien en we hebben de drie meiden ontmoet. Viviana, Mariessa en Ruby, de drieling van 3,5 jaar. We hebben heerlijk gegeten met z'n allen en gezellig met elkaar gekletst. Het was uiteindelijk laat dat we er in lagen. We slapen nu een paar nachten bij hen, toch lekker even in een gewoon bed en in een gewone douche in plaats van de camper. Morgen gaat Alvin met Doug mee om te kijken bij een schietwedstrijd waar Doug aan mee doet.Ik ga met Cristina en de kids er op uit. Het ziet er naar uit dat het gezellige dagen worden!

mamamarga

en dat werden gezellige dagen!! fijn hoor!!

Kirby

Erg leuk al die verhalen, wel veel in één keer, maar ben er doorheen gekomen.
Gisteren al even gefacetimed, geniet nog van de laatste week, zal wel snel voorbij gaan.

Esther Thomas

Hallo daar, geweldig, je reisverslag gelezen. Heel wat kilometers gereden, mooie plekken geweest... Prachtig, ik "reis" met jullie mee. Heerlijk he, dat gevoel van zoveel vrijheid hebben! En nog zoveel te zien cq doen! Ik zou zeggen geniet van alles en bovenal van elkaar... Groetjes uit Zwolle!