Alvin, Jedinja & Bryan naar Amerika!

Dag 21, Marina - Pismo

Vanmorgen hebben we eerst met Ryenke en Hilbert gebeld (FaceTime) en zijn na het ontbijt naar Dougs werk gegaan. Hij was eigenlijk vrij vandaag maar werd vanmorgen opgeroepen. In Monterey was er vlakbij het aquarium een verdacht pakketje gevonden dus z'n collega's moesten er naar toe. Daarom werden er extra collega's opgeroepen. We gingen met z'n allen in de camper. Cristina en de meiden vonden het fantastisch en volgens mij was Cristina nog het meest enthousiast. :) We hebben in Salinas getankt en zijn toen doorgereden naar Fire Station 4. Doug heeft ons een rondleiding gegeven en van alles verteld. Erg leuk om te zien. We hebben nog wat foto's gemaakt. Die zullen nog wel een keer volgen.  Daarna weer snel naar huis want de meiden gaan vanmiddag naar preschool. Ruby is aan de beurt voor 'show and tell' en ze ging vertellen over haar 'jellyfish' de kwal.  We hebben afscheid van elkaar genomen want wij gaan vanmiddag weer richting LA. Toen ze weg waren hebben wij nog wat gegeten en Doug kwam weer thuis. Z'n weggeroepen collega's waren weer teruggekomen en uiteindelijk bleek er geen bom in het pakketje te zitten. We hebben opnieuw afscheid genomen van Doug en zijn vertrokken. We waren van plan naar Big Sur te rijden maar besloten om naar Pismo te rijden zodat we al een mooi stuk van de kustroute hadden gehad. De uitzichten zijn prachtig maar ik zou de kustroute niet weer met een camper doen! Al die slingerwegen, nee niet zo geweldig. We hebben wel weer de zeeleeuwen gespot bij San Simeon, was een erg leuke stop. Die beesten maken zulke rare geluiden alsof ze volop aan het boeren en scheten laten zijn. Bryan had de grootste lol dus dat was leuk. We hebben onderweg wat gegeten en zijn naar Pismo gereden. We stonden op een mooi park, Pismo Coast Village. De receptie was al dicht maar de security neemt het dan over en we hebben een mooi plekje gekregen. Morgenochtend even officieel inchecken. Als het lekker warm is morgen blijven we hier een dagje langer maar als het niet zo is rijden we naar Malibu. We beslissen dat morgenochtend. Weltrusten!